//
you're reading...

Идеи за почивка

Купон в Бенидорм: нощните шоута в Бенидорм

Нощна фиеста в Бенидорм- защо не, vamos a celebrar!

Тези от вас, които обичат да са в центъра на събитията, ще се радват със сигурност да видят какво предлага кабаретната сцена на Бенидорм, където всяка вечер е гала пирществото с участието на изпълнители от световна класа. Въпреки че има стотици популярни кабаретни барове, дискотеки, музикални сцени, дворецът Бенидорм си остава един от най-популярните в града.
Дворецът Бенидорм се намира в Rincon de Loix на Severo Ochoa Avenue, лесно достъпен е с автобус от всички хотели в Бенидорм. Входната такса включва първата ви напитка, но ако искате да се насладите на заобикалящата среда и уникалната атмосфера, отидете по-рано и се потопете в залеза на централния плаж Леванте, който е само на 15минутки пеша.
И така, дворецът Бенидорм е идеалното място, където можете да се насладите на “cena espectáculo” („вечеря и шоу”), Бенидорм е шикозно, екзотично място, което въплъщава и класически стил и традиционната атмосфера на нощен клуб или театър на открито. Програмата, на която можете да се насладите, е един екстравагантен микс, тя е на английски и испански език, включва фламенко ритми, диско, музика от филми, циркови номера и още много изненади.
Ако искате да сте сигурни, че ще намерите място, резервирайте по-рано. Билетите с напитка са 29 евро в момента, като се предлага специално меню за деца. Имайте предвид обаче, че шоу програмите са по-подходящи за деца над 15 години. Ако сте в Бенидорм през лятото, не пропускайте възможността да видите едно от най-бляскавите шоута в стила на Лас Вегас!

Discussion

One Response to “Купон в Бенидорм: нощните шоута в Бенидорм”

  1. В слънчев бряг през лятото купона е на макс :)

    Posted by Хотел в слънчев бряг | 28.07.2012, 10:43

Post a Comment