//
you're reading...

Екзотични дестинации

Топ 5 изкушаващи приключения по света

Петте елемента в Бали

Уелнес ризорт в Бали

Ако се чудите как да релаксирате в тази ноемврийска неделя, нека ви разходим по СПА центровете на света!

Искате ли да избягате от трудностите на живота? Избрахме за Вас 5 от най-прекрасните места, където можете да избягате и да възобновите силите си, да се ободрите и да създадете нови преживявания за ума, тялото и душата си.
Yoga Farm – йога център в Коста Рика

СПА в Шри Ланка

СПА в Шри Ланка

Който иска да избяга от всичко и да намерите рая в едно от най-прекрасните кътчета на света, пригответе се за йога приключения в Коста Рика. Йога Фарм е йога център, който е създаден с грижа към устойчивото развитие. Той се намира на южния бряг на Коста Рика сред красива тропическа гора и предлага на гостите си невероятна гледка към океана. Йога Фарм е разположен така че да създава връзка на ума с тялото и природата.

 

Уелнес курорта на дълголетието, Португалия

Уелнес център на дълголетието, Португалия

Дълголетие от Португалия

Сега ще кажете какво ви разказваме като всеки говори в момента за края на света? СПА курортът се нарича Уелнес ризорт на Дълголетието и е разположен в Алгарве, Португалия. Той насърчава активния начин на живот, вдъхновен от спокойствието и уелнес. Тук можете да се насладите на йога класове, разходки сред природата в близост до величествената планина Monchique, или пък активни занимания като планинско колоездене, катерене и каякинг. Ако гостите искат да релаксират пълноценно, СПА центърът определено им какво да предложи, той е оборудван с всичко необходимо за спокойствието на ума, тялото и духовната ни хармония.
Fivelements, Бали

Петте елемента в Бали

Уелнес ризорт в Бали

Сгушен по протежението на река Ayung в разкошната зеленина на град Убуд, Бали, Fivelements Puri Ahimsa е луксозен лечебен курорт, създаден с любов към еко равновесието и човешката същност. Вдъхновен от начина на живот в Бали, който насърчава хората да постигнат хармония с духа, околната среда и да живеят в мир един с друг. Лечебният подход, който се прилага в курорта е създаден в унисон с физическите, емоционални и духовни нужди на човека. Тук йогата е съкровено изкуство, заедно с медитацията, танците и изкуствата, които стимулират възможността да се изразяваме по-добре. Свещените изкуства заедно формират уелнес програма, която включва традиционни лечебни процедури от Бали и лечебно суровоядство.
Ashiyana Yoga, Гоа

Йога в Индия

Йога и уелнес в Гоа, Индия

Ashiyana Йога и СПА е известен като един от най-добрите йога центрове в Гоа, Индия. Разположен на плажа Мандрем сред красива флора и фауна, този уелнес център е създаден да подхрани всичките ни сетива, тук тялото може да релаксира, ума да намери нови хоризонти и накрая да се потопим във вътрешен мир. Ashiyana предлага йога почивки, специално изготвени за гостите уелнес програми. Новопостроеният СПА център предлага комбинация от лечебни и хранителни процедури, които са идеално допълнение към йога класовете.
Barberyn Ризортс, Шри Ланка
Barberyn Аюрведа Ризортс в Шри Ланка предлага йогата като част от Аюрведа подхода към здравословния начин на живот. Курортът предлага всички удобства на луксозен курорт на плажа и същевременно е професионален Аюрведа лечебен център, създаден да подобрява здравето на гостите чрез Аюрведа, лечебни програми, цялостни програми, Аюрведа диета, йога и медитация.

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment