//
you're reading...

Знаете ли, че...

Строят най-скъпия ски курорт на света

Нов ски курорт ще бъде открит в Швейцария през 2013 година. Бляскавото му име е The Chedi Resort Hotel, а посетителите ще могат да му се насладят следващата Коледа.

Ски курорт АндерматПо предварителна оценка, той ще заеме челното място в класациите за най-скъпи ваканционни комплекси не само в Алпите, а и в целия свят. Той се намира в сърцето на живописното алпийско селце Андермат. Инвестиционната му стойност се равнява на около 1,5 милиарда долара. Инвестицията е на египетската компания Orascom Development Holding AG, представлявана от предприемача Сами Савирис.
Управлението на курорта The Chedi Resort Hotel ще бъде възложено на General Hotel Management Ltd. – корпорация, управляваща над 700 обекта – в САЩ, Тайланд, Оман, Индонезия, Малайзия и други страни. Дружеството дебютира на европейския пазар именно със своя проект The Chedi. Интериорният дизайн на целия комплекс е дело на дизайнерското студио Denniston International.

Посетителите на съвременния ски курорт ще разполагат с оздравителен и SPA комплекс, кухня на високо ниво, клуб, бар и прекрасен интериор. Уютните помещения ще бъдат предложени както за наем, така и за продажба, като много от тях вече са намерили своите собственици.

Статията е подготвена по материали на www.okolosveta.com.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment