//
you're reading...

Знаете ли, че...

Най-големият закрит плаж в света е в Германия

Тропически плажове и забавления в Германия. Добре дошли в най-големият закрит плаж в света!

Най-големият закрит плаж в света се намира в областта Краусник, Германия. Той е разположен на мястото на бивш хангар с размерите на 8 футболни игрища. Общата площ на водния парк и плаж е 710 000 кв.м.

Плажът носи екзотичното име Тропически остров. Целогодишно в него има красива екзотична растителност от 500 различни държави и тук могат да се поберат 6000 души. За тях са осигурени различни забавления – водни съоръжения, басейни, детски клуб, терен за партита, ресторанти, сувенири.

Тропическият остров разполага и с най-голямата и богата дъждовна гора, която включва над 50 000 растения. Тук се намира и най-високата водна пързалка в Германия. Температурите са между 28-31 градуса. Водата също е доста топла – стига до 30 градуса. Покривът е направен от специален материал и пропуска слънчевите лъчи.

Всички любители на СПА преживяванията могат да се поглезят с различни процедури в 6 специални СПА зони. Най-големият закрит плаж в света разполага със стаи за медитация, сауни, парни бани, масажи със скъпоценни камъни, лечебни бани и т.н.

На площ от 4000 кв. метра има изградена картинг писта и съоръжение за гребане. Тук посетителите могат да се забавляват по цял ден, тъй като се организират различни шоупрограми.

Видео на тропическия рай
Статията е подготвена по материали на www.blitz.bg.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment