//
you're reading...

Знаете ли, че...

Седмицата на модата в Париж

Седмицата на модата се провежда в Париж този месец.

Кога: 16-20 януари 2013
Къде: Париж
Модата е нещо, което кара хората да стават фанатици или просто вдъхновява. Тя се променя бързо и динамично, но винаги се уповава на миналото чрез неговото обновяване през погледа на нови стилове, текстили, цветове и аксесоари. Парижката седмица на модата е събитие, което чертае тенденциите за предстоящите сезони.

От бутиците в Милано и Ню Йорк до уличните сергии в Банкок и Пекин, те могат да бъдат забелязани в стоките на всеки подвластен на модата търговец по света. Независимо дали следвате модата сляпо или просто сте запленени от творенията на дизайнерите, Париж е дестинация за милиони по време на седмицата на модата в Париж.

Фотографи и медии се стремят не само да уловят в кадъра световноизвестните знаменитости, дизайнери и модели, но също така да покажат на широката публика и последните творения на модните къщи.
Тазгодишният моден парад в сърцето на изтънчена Франция отваря врати с ревю на мъжки колекции, което ще се проведе от 16 до 20 януари 2013 г. и ще представи най-новите тенденции за сезон есен-зима на следващата година. Към големите дизайнери като Пол Смит, Джон Галиано и Луи Вюитон, ще се присъединят и по-неизвестни имена като Йоджи Ямамото, Бил Торнейд и др.
Ден след закриване на ревюто за мъжка мода, ще даде началото на прочутото „От Кутюр“ шоу на 21 януари, което ще продължи до 24 януари. Целта е да се очертаят тенденциите за сезон пролет-лято 2013.
Ако Париж е в списъка Ви с дестинации за 2013 година, започнете туристическа фиеста с Парижката седмица на модата.

Ще я усетите във всяка забележителност на Париж, било то Шанз-Елизе, района на Лувъра, Тюйлери или собствения свят на търговския център Галериите, които ще задоволят душевно любителите на модата.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment