//
you're reading...

Знаете ли, че...

HolidayCheck Award 2013 определи най-популярните хотели в света

99-те най-популярни хотела за 2013 бяха определени от HolidayCheck и получиха престижната награда  HolidayCheck Award 2013.

След проведена анкета сред 600 хил. интернет потребители от 52 страни и анализирани 780 хил. отзива на туристи за изминалите 12 месеца, международната търсачка HolidayCheck определи 99-те най-популярни хотела. Всички те получават наградата HolidayCheck Award 2013.

Отличието се присъжда в 7 категории: хотели за почивка на море, за екскурзии, за зимен отдих, уелнес и СПА, за семеен отдих, романтично пътуване с любимия човек. За най-престижна се смята наградата в категорията „Най-добър хотел на страната“, която HolidayCheck присъжда на най-добрия хотел във всяка от 20-те най-популярни туристически страни.
За да може да претендира за наградата HolidayCheck Award в 2013, даден хотел трябва да бъде изключително добре оценен от потребителите в определена категория.
Най-популярни сред гостите се оказват хотелите в Австрия и Италия, двете страни са представени с по 7 хотела – по един във всяка от категориите. Германия, която няколко години поред беше лидер в тази класация, сега е отстъпила на второ място, което дели с Испания: с по 6 хотела. През 2013 г. сериозна заявка направи и Португалия – 5 от 99-те най-добри хотела в света се намират в тази страна, като три от тях са разположени в курортния град Алгарве.
Наградите HolidayCheck Award 2013 са символ на престиж, който хотелите са заслужили поради топлото посрещане на своите гости. Тези хотели имат с какво да се гордеят: всекидневните им усилия са били високо оценени от пътешественици от цял свят.

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment